Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Experienta in masina
Autor : Radu85 - 2024-04-29
Citita de 3322 ori - Nota 6.31 (59 voturi)
Salut! Desi au trecut vreo 4 ani de atunci am sa va povestesc experienta mea trăită cu un bărbat. Nu știu de unde sau de cand, dar am avut acest gand, atracție, dorință de a experimenta sexul cu un barbat(sa fac oral si poate chiar si mai mult). Chiar daca am fost însurat si-mi plac femeile...
Ma simțeam atras de barbatii maturi, masculini, grași. Dar niciodată, pana la acel moment, nu avusesem curajul sa fac vreun pas in acea direcție.
Sa revenim :))
Eram hotărât sa încerc, dar nu stiam de unde sa incep. Unde sau cum sa caut. Asa ca mi-am facut cont pe un site.
Primele interacțiuni au fost extrem de descurajatoare. Toti cautau "acum, oriunde, cu oricine" Mi-am spus clar: "rămân la filmele porno". Pana într-o zi cand am inceput sa comunic cu Marian. Un barbat la 56 de ani, sotia ii era plecată in strainatate si cauta ceva experiente noi. Ne-am înțeles de la bun inceput, eram pe aceeași lungime de undă. Niciunul dintre noi nu voia sa grăbească lucrurile, voiam sa ne cunoaștem mai bine. Conversatiile cu el erau placute, incitante.
Trecuse vreo luna de cand tot vorbeam... Pana in ziua in care mi-a spus ca in weekend o sa vin in oras cu treabă (el fiind la vreo 40 km față de orașul in care locuiesc)
"Nu ai vrea sa ne intalnim?"
Deja imi batea inima tare doar la gandul ca fantezia devine realitate. Si ca vom trece de la vorbe la fapte.
Prinsesem incredere in el asa ca am acceptat.
A venit ziua reapectiva, doar la asta imi statea gândul. m-am spalat, aranjat, parfumat si m-am dus la întâlnire 😂, de aceasta data cu un bărbat.
Barbat in toata firea aveam emoții 🙂.
El a venit cu mașina, un mcv cu geamuri fumurii. Ma astepta in afara masinii. Un barbat foarte ingrijit, cu mustață, cu o burta putin pronunțată si cu un zâmbet pe față.
- Marian!
- Radu!
- draga Radu in sfârșit ne si cunoaștem, urca te rog!
Eu probabil arătam penibil. Un barbat masculin, atletic, cu barba, dar roșu la fata de emotii.
- ai emoții?
- da... Nu am mai facut asta.
- stai linistit. Nu facem nimic din ceea ce nu iti dorești. Unde sa mergem, cunoști orasul mai bine decat mine. (am ales o străduță la marginea orașului unde se construiau niște case) fiind duminică nu era nimeni pe acolo.
- hai pe bancheta din spate, oricum nu se vede nimic prin geamuri asa ca stai linistit
Mutati pe bancheta mi-a pus mana pe picior si m-a intrebat:
- te deranjaza daca ne sarutam?
- nu, nu cred...
S-a apropiat si a început sa ma sarute pe buze. In prima faza nu pot spune ca mi-a placut. Ne-am dat tricourile jos. I-am privit corpul paros, mirosea bine, ingrijit ceea ce m-a excitat si mi-a dat incredere sa continui. Asa ca am inceput sa ii ating pieptul, burta sa il mangai. Limbile noastre acum se impreunau frenetic. Am coborat cu sărutările pe piept, am trecut usor la sfarcuri pe care le am lins si supt pe rand.
(Inca nu imi venea sa cred ce fac)
Am coborat ușor pe burta pe care am mangaiat-o si sărutat-o. M-am oprit putin timp in care el m-a ridicat sa ma sarute din nou. Mi-am spus sa ne dezbrăcam complet ceea ce am si facut. Deja nu mai realizam ca sunt intr-o mașina...
Acum aveam in fața mea un barbat complet gol. Ne-am atins reciproc pulile dupa care el a inceput sa imi linga si suga sfarcurile. Imi placea sa ii simt mustața... Mmm ce senzație am simtit in tot corpul.
Deși ma excita jocul lui cu limba pe sfarcurile mele l-am oprit si i-am spus ca vreau sa i-o sug. M-am bucurat ca a inteles ceea ce imi doresc si mi-a spus "desigur, fa ceea ce vrei"
Am inceput iar sa ii mangai corpul si m-am aplecat. Nu avea o pula mare, dar era destul de groasă (nici eu nu sunt foarte dotat). Nu era ras, dar din nou mirosul de curat mi-a dat curaj si m-a facut sa o iau in gura. O alta senzație de nedescris mi-a cuprins corpul. Ii frecam pula incept in timp ce o luam usor in gura. Ii lingeam capul gros dupa o bagam in gura sa o sug. Imi placea. O sugeam asa cum ma pricepeam... O scoteam din gura si imi placea sa o vad plina de saliva.
Incercam sa o sug din ce in ce mai adanc, dar fara experienta ma înecam rapid. O scoteam, o lingeam toata, o bagam iar.
Saliva se scurgea pe coaiele lui paroase asa ca i-am departat putin picioarele si m-am aplecat mai mult sa le ling. El a tresarit semn ca ii place. Acum eram cu capul intre picioarele lui lingandu-i coaiele si frecandu-i pula tare ca un fier. A inceput sa geamă usor si sa ma mangaie pe sapte pana la buci. Acum am tresarit eu. Un barbat imi mangaie bucile in timp ce eu ii ling si sug coaiele. Am trecut din nou sa sug la ...



    Login